TORTOSA

Una guia botànica per redescobrir els Jardins del Príncep


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

12/04/2018

Aquest dijous s'ha presentat la guia botànica dels Jardins del Príncep, un llibre que des de l'Ajuntament asseguren serveix com una eina més de promoció de la ciutat. Amb aquest llibre es pretén donar més informació sobre un dels espais "més bonics i desconeguts" de la ciutat, tant als mateixos veïns, com a visitants que arriben a Tortosa.

Així, el llibre fa un recorregut per cinc àrees dels Jardins del Príncep on les espècies de quatre continents diferents conviuen amb les espectaculars escultures de l'artista Santiago de Santiago en aquest jardí romàntic.

El treball no ha estat únicament el de l'autora Susi Fernández, ella ha treballat colze a colze amb Glòria Sabaté, l'editora de Tartaruga Edicions. Una passió reflectida en aquest llibre on es documenten les diferents, i que convida els visitants a descobrir on són, dins de tot l'espai que ocupen els Jardins del Príncep.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>