ALCANAR

Un opuscle detalla la intervenció de Miquel Paton a la capella dels Prats d’Alcanar


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ALCANAR

19/08/2019

La biblioteca municipal Trinitari Fabregat d’Alcanar va acollir divendres al vespre la presentació del nou opuscle sobre la intervenció artística que ha realitzat el pintor Miquel Paton a la capella dels Prats. Paton és un dels artistes més reputats de les Terres de l’Ebre, amb una trajectòria com a pintor que va iniciar-se als anys 80, amb un treball constant i compromès que l’ha portat a exposar de forma continuada en algunes de les millors sales. L’artista va explicar que ha hagut de tenir en compte que la seua intervenció anava destinada a un espai de culte.

Paton també va detallar que s’ha inspirat a partir del paisatge i del territori.

Per la seua banda, l’alcalde d’Alcanar i president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig, va destacar que es tractava d’un acte organitzat per les dos institucions.

De fet, la coordinadora de l’opuscle, Anna Nicolau, va explicar que per fer difondre la intervenció han tingut la col·laboració del Consell Comarcal del Montsià.

L’opuscle inclou una introducció a càrrec de Bernat Puigdoller, així com diversos escrits de Ramon Rosales, Elisenda Rosàs i Sergi Sancho. La correcció ha anat a càrrec de Miquel Saumell, i les fotografies són de Bea Dalmau.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>