TORTOSA

Un certamen de lectura en veu alta engresca l’alumnat més jove a llegir


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sofia Royo | TORTOSA

12/03/2019

Els serveis territorials d’Educació de les Terres de l’Ebre han acollit els quarts de final de la XV edició del Certamen Nacional Infantil i Juvenil de lectura en veu alta. Aquest el convoca la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Educació. Aquesta fase del concurs continuarà els propers 14, 19 i 21 de març. L’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar els lectors i lectores en la consolidació de la lectura i engrescar l’alumnat a practicar-la. Durant quatre dies hi participaran uns 140 alumnes de 62 centres educatius de les comarques de l’Ebre. La cap de secció de serveis educatius i formació permanent d’Educació a l’Ebre, Nuria Estrada, ha explicat la dinàmica del certamen.

Els guanyadors d’aquesta segona fase passaran a les semifinals, previstes per als dies 2 i 3 de maig a Tarragona. D’allí sortiran els finalistes de la edició, que tindrà lloc el 4 de juny al Teatre Nacional de Catalunya.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>