TORTOSA

Trens Dignes reclama “urgència” davant els imminents canvis a l’R-16


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

05/07/2018

La plataforma Trens Dignes ha demanat als representats polítics de les Terres de l'Ebre que es fiquen a treballar de manera "urgent" per acordar i defensar la planificació més adequada davant els canvis imminents a les línies ferroviàries del sud de Catalunya, un cop oberta la variant de Vandellòs.

Des de Trens Dignes critiquen la inacció de la Taula de la Mobilitat, també ara que no hi ha aplicat l'article 155.

Trens Dignes recorda que la Taula de Mobilitat es podria posar a treballar encara que no tinga nomenat el càrrec que exerceix la figura de president, és a dir, el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre. Esta és, de fet, l'excusa per a no reunir-se fins al moment.

Paral·lelament, la plataforma continua predisposada a col·laborar amb la Taula de la mobilitat, però també l'ha criticat perquè diuen, no ha servit per a desactivar-los.

A més, Trens Dignes també ha insistit que cal reforçar l'estació de l'Aldea perquè es convertisca en el punt central del transport a l'Ebre, i és per això que reclamen la millora de les connexions amb les línies d'autobús, que actualment s'aturen a centenars de metres de l'estació amb la construcció d'una verdadera estació intermodal.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>