TORTOSA

Tortosa acollirà el primer Congrés de Petits Científics i Científiques de Catalunya


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sofia Royo | TORTOSA

12/03/2019

Tortosa acollirà el primer Congrés Petits Científics i Científiques de Catalunya el proper 21 de març. Aquest tindrà lloc al campus de la URV de les Terres de l’Ebre i hi participaran professors, mestres, alumnes, estudiants de la URV i experts de les entitats que hi col·laboren. El director de l’escola El Temple i membre de l’organització del congrés, Marc Curto, ha explicat que tindran representació cinc centres educatius de Catalunya.

Per la seva banda, la coordinadora dels grups de treball en recerca i intervenció educativa d’alumnes d’altes capacitats, Rosa Vela, ha assenyalat que el projecte ajudarà a pensar els alumnes, ja que pretén “donar resposta a les necessitats educatives de la totalitat dels alumnes”. Amb aquest objectiu, el congrés es dividirà en dos blocs: un vivencial, d’investigació de camp; i un altre amb exposicions i ponències.

La regidora de Cultura i directora de l’institut escola Daniel Mangrané de Jesús, Dolors Queralt, ha destacat l’oportunitat i el repte que suposa participar en el projecte.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>