TORTOSA

S’obre la preinscripció per al nou cicle formatiu de Modelisme i Matriceria a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

30/05/2019

L’Institut de l’Ebre i l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa oferiran conjuntament, a partir de setembre, el nou cicle formatiu de grau superior “Modelisme i matriceria ceràmica”. Les persones interessades amb estudis de batxillerat artístic poden formalitzar la preinscripció online o presencialment a l’institut de l’Ebre fins al 5 de juny. La directora de l’Escola d’Art, Pilar Lanau, ha explicat que el cicle naix amb l’objectiu de formar professionals capacitats per elaborar les fases inicials de la fabricació en sèrie d'un objecte funcional de ceràmica, bàsicament per al sector alimentari. Lanau n’ha detallat l’aplicació.

El nou cicle és un ensenyament reglat i oficial en l'àmbit de les arts plàstiques i disseny. Es tracta d'una formació específica i professionalitzadora que obre les portes d'un sector en creixement i de llarga tradició a les Terres de l'Ebre.

Lanau considera que aquest cicle els pots ajudar amb la singularització en l’àmbit del sector alimentari.

El cicle es durà a terme tant a les instal·lacions de l’institut de l’Ebre com al centre d’educació artística de la Diputació de Tortosa. Les persones interessades a cursar aquest nou cicle que no provenen del batxillerat artístic poden inscriure's a la convocatòria extraordinària que es farà del 2 al 6 de setembre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>