TORRE DEL COMTE

Solucions a la Torre del Comte per no quedar-se sense pa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



NORD / A.P. | TORRE DEL COMTE

03/01/2019

Fa uns mesos Torre del Comte es quedava sense el forn ni la botiga que donava servei als veïns del municipi. Cada vegada són més els pobles que pateixen les conseqüències del despoblament. Torre del Comte, a la comarca del Matarranya, ja fa uns anys que no disposa d’escola o de centre mèdic, però el seu consistori no renuncia a la venda d’aliments del dia a dia.

Després d’un mes i mig sense els serveis d’estos establiments, l’ajuntament de la Torre del Comte, va trobar la solució perquè tots els veïns del poble tinguen a la seua disposició uns mínims serveis alimentaris: Des del 5 de novembre, el forn de la Freixneda porta pa i aliments de primera necessitat per a tothom.

Actualment el cens de la Torre del Comte és d’uns 130 habitants, la majoria gent gran. Per tant, l'actuació de l’Ajuntament del municipi, ha permès que la gent que no es puga desplaçar continue tenint uns serveis mínims. Cada volta, els pobles més menuts del Matarranya, pateixen més de pressa les conseqüències del despoblament.

Actualment, no disposen de farmàcia al municipi i per obtenir les medecines han d’anar al poble veí de la Freixneda.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>