TORTOSA

Sant Jordi arribarà a l’Ebre amb almenys 80 novetats editorials


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

12/04/2019

La diada de Sant Jordi, que enguany serà l’endemà de Dilluns de Pasqua, arribarà amb almenys 80 novetats editorials amb algun tipus de relació amb les Terres de l’Ebre i les comarques veïnes del Priorat i del Baix Maestrat. Una de les novetats més interessants és ‘El cel no és per a tothom’, l’última novel·la de la riberenca Marta Rojals. Però l’escriptor Jesús Tibau també ha destacat este divendres altres obres, com ara ‘A passes comptades’, la nova novel·la del dramaturg aldoverenc Valer Gisbert, o ‘La jove Laura’, que és la traducció al català i actualització del primer gran èxit de la xertolina Francesca Aliern.

Tibau ha avançat el conjunt de novetats, com en els darrers any, durant una participació especial al programa Primera Columna, de Canal 21 Ebre. En poesia, novetats com els diversos reculls de Conxita Jiménez o la nova antologia de la també tortosina Zoraida Burgos. En narrativa breu, propostes com ‘Assassins de l‘Ebre’, de diversos autors. I en literatura infantil i juvenil, llibres com ‘El cementiri dels vius’, de Noemí Molinero, o ‘Muniatto casteller’, d’Olga i Ester Besolí. A banda, Tibau també ha destacat els llibres en què ha participat l’il·lustrador roquetenc Ignasi Blanch: ‘Liv on’, de l’actriu Olivia Newton-John, i ‘El riu’, amb textos de Gerard Vergés.

A més, Tibau també s’ha referit al llibre ‘Fer un Tortosa. O petita història sobre la indiferència’, del tortosí Xavier Coluig. I és que cal tenir en compte que, per Sant Jordi, els llibres sobre l’actualitat política també tenen molta tirada.

Finalment, Tibau també ha recordat que una trentena d’estes novetats seran presentades pels seus mateixos autors dissabte al matí, amb motiu de la Fira Literària Joan Cid i Mulet, que se celebra este cap de setmana al poble de Jesús.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>