TERRA ALTA

Quim Torra visitarà este dijous la Terra Alta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TERRA ALTA

02/01/2019

El President de la Generalitat Quim Torra visitarà este dijous la Terra Alta. En concret seran els municipis d’Arnes, Horta, Batea i Gandesa on presidirà el Consell d'Alcaldes de la comarca.

La visita institucional s’iniciarà a les 9 del matí a Arnes on estarà acompanyat per l’alcalde, Joaquim Miralles, i el delegat del Govern, Xavier Pallarès. En este poble tindrà lloc un esmorzar popular al Casal Municipal.

A continuació, el president es desplaçarà a Horta de Sant Joan, on té previst visitar l’Ajuntament. Serà rebut per l’alcalde Joaquim Ferràs, qui l’acompanyarà al Centre Picasso on podrà veure la reproducció de totes les obres que l’artista va crear durant la seua estada a Horta. En este municipi, el president també visitarà el Convent de Sant Salvador, declarat Monument històrico-artístic el 1985.

Cap al migdia Torra es desplaçarà fins a Batea per presidir les obres d’ampliació del Celler Cooperatiu Agrícola on visitarà les instal·lacions de la mà del president del celler, Pere Rams. El president també assistirà a la presentació de la nova anyada dels vins de garnatxes.

La visita acabarà a Gandesa on Torra encapçalarà la reunió del Consell d’alcaldes de la Terra Alta on també assistirà la consellera d’Empresa, Àngels Chacón. Posteriorment es reunirà amb els representants de diverses plataformes ciutadanes per parlar sobre la implantació de parcs eòlics a la comarca.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>