HORTA DE SANT JOAN

Quim Torra visita la Terra Alta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | HORTA DE SANT JOAN

03/01/2019

Del record a Picasso als cellers de vins de garnatxa blanca, dos escenaris de la primera visita institucional de Quim Torra que este matí de dijous ha fet a Arnes, Horta de Sant Joan i Batea.

A primera hora, el President de la Generalitat ha passat per Arnes on s’ha fet un esmorzar popular. Ja a Horta de Sant Joan, el cap de govern ha visitat el centre del municipi, i s’ha interessat per la reproducció de totes les obres que l’artista malagueny va crear durant la seua estada al poble, i que s’exposen al Centre Picasso.

La comitiva de Torra, qui ha estat acompanyat pel delegat del govern a Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, s’ha dirigit després fins al Convent de Sant Salvador, declarat monument historicoartístic el 1985.

Ja a Batea, Torra ha destacat els actius patrimonials de la comarca i com conjuga tradició i modernitat per afrontar el futur.

Encontre amb Paladella Torra ha presidit la inauguració de les obres d’ampliació del Celler de la Cooperativa Agrícola de Batea, i ha pogut conversar amb l’alcalde, Joaquim Paladella, convidat pel mateix Celler i no per la Generalitat, com sí ha estat el cas de la visita a Horta i Arnes.

Tot i la polèmica entre la Generalitat i l’Ajuntament de Batea per les places de la residència de la gent gran, hi ha hagut temps per brindar amb la nova anyada dels vins de garnatxes blanques del Celler, que ha guanyat diverses medalles i premis a concursos internacionals de prestigi com les Garnatxes del Món.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>