TORTOSA

Prunera i Monclús, quart premi de Periodisme de les Terres de l'Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

27/06/2018

Els periodistes Andreu Prunera i Adriana Monclús, de Ràdio Móra d’Ebre de la Cadena SER, són els guanyadors de la quarta edició Premi Terres de l’Ebre de Periodisme. El jurat ha valorat el reportatge radiofònic sobre el tancament de la línia de clor d’Ercros i la seua repercussió en l’àmbit social i econòmic a Flix i al conjunt de la Ribera d’Ebre.

També hi ha hagut un segon premi compartit per la cobertura televisiva de l’1 d’Octubre per a Canal Terres de l’Ebre i Canal 21 Ebre. En el cas d’esta televisió, es va emetre un programa especial de més de cinc hores en directe durant el matí de l’1 d’Octubre amb el major nombre de punts de vista del que va passar en esta jornada històrica. El president del Col·legi de Periodistes a l'Ebre, Josep Baubí es va congratular per la qualitat dels treballs presentats.

Entre els nombrosos periodistes presents, hi havia Antoni Bassas, que va venir fins a Tortosa per conversar amb Josep Baubí sobre la seua trajectòria. Bassas va reivindicar el paper del periodisme local, que alhora té un interès també de caràcter general.

Durant la conversa entre Bassas i Baubí també es van tractar anècdotes que es veuen recollides en el llibre del periodista radiofònic, “Bon dia, són les vuit!”.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>