TORTOSA

Protecció Civil creu que a l'Ebre la nevada s’intensificarà durant la nit


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

27/02/2018

El responsable de Protecció Civil a les Terres de l’Ebre, Miquel Alonso, ha explicat aquest dimarts al matí que esperen l’entrada del front de fred siberià al llarg de la tarda i durant tota la nit. Segons Alonso, sobre les quatre de la tarda les precipitacions havien de fer-se més intenses i continuades, i s’estendrien al conjunt de les Terres de l’Ebre. A partir de les dotze de la matinada, la precipitació serà generalitzada, i la previsió és que el pic d’intensitat se situe entre les cinc i les set del matí de dimecres.

Protecció Civil espera que hi hagi neu a partir dels 200 metres d’altura. Una cota molt baixa, però que en principi exclouria el litoral de les Terres de l’Ebre. Però Alonso ha dit que estaran molt atents a l’interior del territori, i en especial a la situació de les vies de comunicació de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. A banda, des de les 16 hores s’ha restringit el trànsit de camions.

A la ciutat de Tortosa, on la neu s’ha deixat veure de forma feble des de migdia, l’alcaldessa ha informat que l’Ajuntament està preparat per l’alerta de neu de les pròximes hores.

La Policia Local, la Casa d’acollida i la Creu Roja han habilitat un dispositiu per atendre els sense sostre si és necessari. A banda, la policia municipal reforçarà la seua presència i avaluarà, en cas que sigue necessari, tallar els accessos al massís del Port i altres zones altes del terme.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>