BENICARLÓ

Premis Literaris per a potenciar l’economia, cultura i turisme de Benicarló


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Nord | BENICARLÓ

07/05/2018

Arranca la tercera edició dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló. Després de l'èxit de les anteriors edicions, l'esdeveniment literari busca establir una continuïtat com a potencial econòmic, cultural i turístic de la ciutat. Els Premis Literaris Ciutat de Benicarló tornen amb força, mantenint una continuïtat respecte de l'anterior edició i amb el mateix objectiu de situar la ciutat com a capital i referent creatiu del territori. El regidor de Cultura, Josep Barberà, ha presentat una de les principals novetats.

Barberà també ha reiterat l'agraïment a les empreses i institucions que patrocinen els premis així com el suport tècnic universitari.

Miquel Àngel Pradilla, director científic d'Onada Edicions, l'editorial encarregada de la difusió, disseny i distribució de les obres premiades, ha subratllat la continuïtat de les obres després del lliurament dels premis.

Aquesta tercera edició dels premis literaris Ciutat Benicarló ja té pràcticament la graella de membres del jurat, a pesar que encara no s'ha volgut avançar el noms d'aquests, són gent molt rellevant en el món del coneixement i mediàtic.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>