AMPOSTA

Pícnic de contes per posar en valor la literatura infantil a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

19/09/2018

Amposta celebrarà el primer Festival de Literatura en Família Petits! Grans! Llibres!. Serà el proper dissabte 29 de setembre a la plaça del Castell. L’objectiu és posar en valor la literatura infantil i situar-la al centre de l’oci familiar. En aquest sentit, la regidora d’Ensenyament i Cultura d’Amposta, Inès Martí, ha insistit en la importància d’introduir i treballar la lectura des de casa i ha posat de relleu el paper que juga la ciutat en el món de l’educació.

El Festival comptarà amb un pícnic de contes, un espai chill out per llegir i gaudir amb molts de contes, espais temàtics sobre personatges clàssics de la literatura infantil i ioga. La bibliotecària de la biblioteca Sebastià Juan Arbó d’Amposta, Maria Barberà, ha explicat que també s’habilitarà un espai sensorial amb materials naturals per jugar i descobrir les llibres des de la primera infància.

També hi haurà un taller de jardineria on s’ensenyarà com conrear i cuidar una planta. L’horari del festival serà de 11 a 14 hores i de 16 a 19 hores, i totalment gratuït. En paral·lel s’oferirà un jornada professional dirigida a mestres, educadors, bibliotecaris i qualsevol personal interessada en aprendre i compartir experiències al voltant de l’educació, la infància i l’acompanyament en la literatura infantil. En aquest cas, el preu de la inscripció és de 5 euros.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>