VILAFRANCA

Pep Gimeno 'Botifarra' clou l'Aplec dels Ports


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Nord | VILAFRANCA

31/07/2018

Este cap de setmana, la localitat de Vilafranca acollia l'Aplec dels Ports. Milers de persones de la comarca i d'arreu del territori no han volgut perdre's esta festa tan marcada al calendari, que enguany compleix quaranta anys. Durant els dos dies de festa, joves i no tan joves vinguts de diferents parts dels Països Catalans van participar, especialment dels concerts amb un fermall de luxe de la mà de Pep Gimeno "Botifarra".

Un any més l'Aplec dels Ports tanca amb èxit les seues portes. Actes, xerrades, música, exposicions, concerts han amplert estos quatre dies la localitat de Vilafranca. Milers de persones s'han passejat pels carrers de Vilafranca i han pogut gaudir d’un cap de setmana de cultura, tradició, festa i sobretot, de reivindicació dels pobles que conformen la comarca.

Més de 250 voluntaris van ajudar durant tot el cap de setmana en l’organització de l’esdeveniment. Tot i que, s'havien habilitat dues zones d'acampada, l'organització va haver d'habilitar una tercera zona. Un balanç molt positiu, on els membres de l'organització agraeixen el treball de tota la gent que ha fet possible l’Aplec.

Una edició que tancava diumenge a la tarda les seues portes amb l'actuació de Pep Gimeno, "El Botifarra". Els joves del poble d'Herbés pujarien a l'escenari per a anunciar si l'any que ve són el següent poble de la roda, encara que haurem d'esperar per a saber-ho.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>