L'ALDEA

Pallarès aposta per reactivar ara el tram pendent de l’autovia A-7


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | L'ALDEA

19/09/2018

Xavier Pallarès ha defensat este dimecres la construcció del tram pendent de l’autovia A-7 a les Terres de l’Ebre, com la solució definitiva als problemes de congestió del trànsit i de sinistralitat de l’N-340. El delegat de la Generalitat ha remarcat que la futura gratuïtat de l’AP-7, d’aquí a 15 mesos, constatarà que l’autopista no serà suficient per resoldre el dèficit d’infraestructures del territori. Segons Pallarès, una AP-7 amb només dos carrils serà “un coll d’ampolla”.

En este sentit, Pallarès ha afirmat que, si ara es demana la construcció d’un tercer carril a l’AP-7, el govern de l’Estat no accedirà a construir també el tram pendent de l’autovia de l’interior. El delegat ha recordat que sobre este tema hi ha un consens territorial de fa més de 10 anys, i que l’autovia és estratègica per al sector del moble de la Sénia.

El delegat ha apuntat que el seu partit, el PDeCAT, negociarà amb el PSOE la inclusió d’una partida al pressupost general de l’Estat, per construir el tram pendent de l’A-7 entre el nord de Castelló i l’Hospitalet de l’Infant. Sobretot, tenint en compte que tant el delegat del govern de l’Estat a Castelló com el president de la Generalitat Valenciana també aposten per l’autovia A-7.

A banda, Pallarès ha defensat les actuals bonificacions per desviar el trànsit de l’N-340 cap a l’autopista. A més, també ha apostat per la creació d’una vinyeta per circular per les vies ràpides de Catalunya, però ha aclarit que esta tarifa plana no s’aplicarà a curt termini. Finalment, també ha confirmat que de manera immediata es convocarà la Taula de Mobilitat i la Comissió per la Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>