BATEA

Paladella continua intocable a Batea i Horta de Sant Joan canviarà d’alcalde


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | BATEA

27/05/2019

El candidat de la UPTA-CP i alcalde de Batea des de 1991, Joaquim Paladella, torna a mantenir la majoria absoluta. Les constants picabaralles amb l’oposició no han restat recolzament a la Paladella que governarà amb sis regidors, un més que els obtinguts al 2015.

A Horta de Sant Joan hi haurà canvi d’alcalde. El republicà Jordi Martín ha guanyat les eleccions amb una majoria absoluta de cinc regidors que li pren l’alcaldia a Joaquim Ferràs de Junts per Orta.

Un cas anecdòtic és el de Pinell de Brai. El descens de població ha provocat la pèrdua de regidors al municipi, passant de 9 a 7. Aquesta reducció, malgrat obtenir pràcticament el nombre de vots ha fet perdre un regidor a Entesa pel Pinell de Brai-Movem, amb l’actual alcaldessa Eva Amposta com a candidata. També perd un regidor Junts mentre que la FIC i ERC mantenen el regidor que ja tenien aquest mandat.

A Vilalba dels Arcs guanya la Units per Vilalba-FIC de l’actual alcalde i candidat Isidro Sampé amb tres regidors, un més que al 2015. Junts en perd un i es queda amb dos regidors, i Compromís per Vilalba manté els dos regidors aconseguits fa quatre anys. Caldrà veure si Units per Vilalba i Compromís reeditaran el pacte que els ha permès governar aquest darrer mandat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>