TORTOSA

Ocupació de rècord a l'Ebre durant els primers mesos del 2018


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

28/05/2018

L'ocupació ha tornat a créixer per tercer trimestre consecutiu per damunt de la mitjana catalana i que a més ha estat un creixement del 6,2% respecte al primer trimestre del 2017, una xifra rècord d'acord amb les dades del Butlletí d'Anàlisi de la Conjuntura Local del primer trimestre del 2018 presentat dilluns al matí.

L'informe de la Càtedra d'Economia Local i Regional de la URV reflecteix que durant aquest període, el nombre total d'afiliats a la Seguretat Social a les Terres de l'Ebre ha estat de 52.180 persones, és a dir, 3.030 afiliats més que el primer trimestre de l'any anterior.

Pel que fa als sectors econòmics destaca el creixement del sector dels serveis, registrant una evolució rècord d'un ritme interanual del 8,0%. La meitat en el cas de la indústria, i la construcció amb un ritme del 2%.

Quant a l'atur, ha continuat disminuint en totes les comarques tot i que a un ritme més suau que el trimestre anterior. Destaca el Baix Ebre amb una davallada de 9,7 punts percentuals, seguida del Montsià amb una davallada de 7,1 punts percentuals, la Terra Alta amb 4,7 i la Ribera d'Ebre amb una davallada de 2,6 punts percentuals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>