VINARÒS

Nous descobriments al Puig de la Misericòrdia de Vinaròs


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



NORD | VINARÒS

24/07/2018

La campanya arqueològica al Puig de la Misericòrdia treu a la llum noves dades del jaciment. Es tracta d'una campanya que es realitza des del govern provincial, amb el suport de l'Ajuntament de Vinaròs, per a continuar descobrint el passat de la localitat i al mateix temps reivindicar les restes arqueològiques.

El regidor de Cultura, Marc Albella i el regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner, han visitat el jaciment per comprovar l'estat de les feines i agrair els treballs als voluntaris, que durant tres setmanes han sigut els encarregats de realitzar les excavacions.

El cap del Servei d'Arqueologia de la Diputació, Arturo Oliver, ha comentat que han descobert una petita sala que es feia servir com a taller metal·lúrgic, amb els bancs de treball, el forn i la llar amb un bon estat de conservació.

Tant des de l'ajuntament com els propis arqueòlegs han demanat a la ciutadania que "respecte a les restes del poblat i ha recordat que per poder visitar-les es disposa d'una passarel·la de fusta". A més, s'ha comentat el desig de fer un futur museu on exposar tots els descobriments.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>