TORTOSA

Nou èxit de les Jornades Tècniques de l’Institut de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

22/02/2019

Durant tota la setmana l’Institut de l’Ebre, a Tortosa, ha celebrat unes noves Jornades Tècniques que enguany han comptat amb una vuitantena d’activitats i molta participació. Des del centre destaquen la qualitat dels actes que s’han dut a terme conjuntament amb empreses del territori.

Entre les empreses col·laboradores hi trobem l’Autoescola Montesó que ha estrenat un simulador de bolcatge. Es tracta d’una eina innovadora que permet als estudiants agafar consciència de la importància de col·locar-se correctament al volant. Abans de provar el simulador els alumnes han fet un test i han visualitzat un vídeo explicatiu.

Els alumnes que han provat l’aparell ens han explicat què han sentit i per què creuen que és útil. El centre celebra enguany el seu 90è aniversari i ja avancen que el 26 d’octubre tindrà lloc una trobada d’antics alumnes, professionals i col·laboradors.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>