L'AMETLLA DE MAR

Neix l’Associació Catalana de Dones de la Mar, presidida per la calera Isabel Betoret


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | L'AMETLLA DE MAR

25/10/2018

Les dones del sector de la pesca s’han unit per crear l’Associació Catalana de Dones de la Mar. Es tracta d’una entitat que vol donar visibilitat a les dones que treballen en els sectors pesquers i marítims. Al capdavant hi ha la secretària de la Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar, Isabel Betoret, ja que és el Grup d’Acció Local Mar de l’Ebre qui lidera el projecte. Betoret ha explicat que l’objectiu és el foment de projectes empresarials promoguts per dones, i promoure la seva participació en la diversificació de les activitats econòmiques del sector pesquer i aqüícola i en la formació.

Esperança Callau, de Pesca Ràpita, també forma part de l’associació. Actualment hi formen part una vintena de dones però ja s’ha fet una crida per augmentar aquesta xifra.

La tresorera de l’Associació Catalana de la Mar, Clàudia Masdeu, ha assenyalat que la tasca de la dones en el sector de la pesca ha estat sovint a l’ombra. També ha dit que cal potenciar la feminització del sector.

El gerent del Grup d’Acció Local Mar de l’Ebre, Joan Alginet, ha afirmat que es tracta d’un projecte ambiciós.

Per poder funcionar, l’Associació rebrà una aportació de 27.000 euros del Grup d’Acció Local Mar de l’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>