AMPOSTA

Narbona vol una nova política d’aigua que tingui en compte el canvi climàtic i la regressió del Delta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

19/12/2017

Crisitina Narbona ha visitat les Terres de l’Ebre en l’últim dia de la campanya electoral. En concret, ha estat a Tortosa, Amposta, els Muntells, Sant Jaume d’Enveja i Deltebre, per conèixer de prop els problemes del Delta amb el canvi climàtic i la regressió. Abans, durant una entrevista a Canal 21 Ebre, l’exministra de Medi Ambient ha recordat que els socialistes aposten per una política d’aigua conseqüent amb el canvi climàtic. De fet, ha advertit sobre la situació del Delta, amb menys aigua dolça i menys sediments, i també sobre la regressió de la línia de costa. En aquest sentit, ha rebutjat qualsevol nou projecte de transvasament de l’Ebre.

De fet, la presidenta del PSOE s’ha referit al nou Pacto Nacional del Agua, i ha afirmat que hauria de ser coherent amb l’evolució del canvi climàtic i amb les directives europees. Així, s’ha mostrat molt crítica amb la falta de planificació del govern de l’Estat davant de la sequera, i ha recordat que el Partit Popular va criminalitzar la construcció de plantes dessaladores.

A banda, Narbona també s’ha referit als retards en l’execució de la descontaminació del pantà de Flix. Una actuació que l’exministra de Medi Ambient va impulsar amb el finançament dels fons europeus que l’anterior govern del PP volia destinar al transvasament de l’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>