TORTOSA

Cristina Narbona (PSOE): ‘A Catalunya fan falta més ponts i menys blocs’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

19/12/2017

La presidenta del PSOE, Cristina Narbona, ha destacat aquest dimarts que el candidat socialista Miquel Iceta vol construir ponts per superar la política de blocs a Catalunya. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Narbona també ha defensat el seu company Josep Borrell de les crítiques que ha rebut per haver dit que calia “desinfectar” la societat catalana. Segons la presidenta del PSOE, els independentistes han exagerat les paraules de Borrell, perquè sempre ha deixat en evidència les “mentides” i “manipulacions” del sobiranisme.

A banda, Narbona ha afirmat que la reforma federal de la Constitució és possible, però que es tracta d’un procés que necessitarà un cert temps, molta participació social i consens polític. També ha dit que cal conèixer bé els problemes de Catalunya, i ha acusat Mariano Rajoy de no voler veure el malestar de la societat catalana amb el govern de l’Estat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>