TORTOSA

Montserrat: ‘Aconseguir l’alcaldia de Tortosa és un objectiu important per a ERC’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

27/02/2019

El president d’Esquerra a les Terres de l’Ebre ha assegurat este dimecres que un dels objectius dels republicans a les properes eleccions municipals és aconseguir l’alcaldia de Tortosa, amb Xavier Faura com a candidat. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Alfons Montserrat ha confirmat que per ser la primera força municipalista del territori i fer un altre tipus de polítiques, és important que Esquerra puga aconseguir l’alcaldia de la capital del Baix Ebre.

Els republicans ja han anunciat almenys 47 candidatures als municipis ebrencs. Quant a possibles pactes després de les eleccions, Montserrat ha remarcat que Esquerra respectarà l’autonomia de les assemblees locals. Però ha reconegut que la situació excepcional que viu el país també es posarà damunt de la taula.

En este sentit, Montserrat ha recordat que als sobiranistes els agraden les urnes, i que les eleccions del 26 de maig seran una nova oportunitat de “fer República” des del municipalisme.

D’altra banda, quant a les eleccions espanyoles del 28 d’abril, el president d’Esquerra a l’Ebre ha afirmat que l’Estat també està vivint un procés polític peculiar, amb una polarització cada vegada més gran.

Així, Montserrat ha demanat “diàleg i valentia” després de les eleccions espanyoles del 28-A, per propiciar espais d’entesa entre el PSOE i els partits independentistes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>