TORTOSA

Montserrat Perelló, nova directora d'Ensenyament a l'Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

15/06/2018

La tivissana Montserrat Perelló pren el relleu de Manolita Cid al capdavant dels Serveis Territorials d'Ensenyament. El conseller Josep Bargalló, ha designat als 13 directors territorials arreu de Catalunya.

Nascuda a Tivissa el 1967, és catedràtica d'Ensenyament Secundari i llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, i ha exercit diferents tasques en docència com a tutora. L'acompanyarà en el càrrec Marià Cano, també expert en la docència, és llicenciat en física i màster en didàctica de les matemàtiques. A més, ha sigut ambaixador del Pla STEMcat, de promoció de la vocació científica al país.

En l'ambient, encara molt present l'aplicació de l'article 155 i el punt de mira sobre professors arran dels fets de l'1 d'Octubre.

Però lluny dels actes simbòlics, la nova Directora Territorial d'Ensenyament encara no ha concretat les iniciatives per solucionar els problemes crònics a l'educació com pot ser la manca de professorat o les inversions en este àmbit.

Pel que fa al nou curs escolar, Ensenyament preveu donar a conèixer la destinació de tot el professorat a finals del mes de juliol, perquè es puguen incorporar l'1 de setembre, d'un curs escolar que començarà el dia 12.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>