TORTOSA

Més de 500 persones es concentren a Tortosa per rebutjar l'operació policial a Catalunya


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

21/09/2017

Més de mig miler de persones han respost a la crida feta en poques hores a través de les xarxes socials per concentrar-se a la plaça de l'Ajuntament de Tortosa. A la capital del Baix Ebre, la concentració ha estat convocada pel mateix consistori, a instàncies de l'AMI i l'AMC. Amb escrupolosa puntualitat, pocs minuts després de les vuit del vespre els portaveus municipals del PDeCAT, ERC, CUP i Movem Tortosa han llegit el manifest “Catalunya, en estat de setge”.

Tot seguit, s'ha entonat “'Els Segadors” que ha acabat amb una llarga ovació i crits de “votarem” i “independència”. Les persones concentrades també van aixecar cartells amb les inscripcions “Hoa República”, “Hola Europa” i “Volem votar”. En la concentració també hi van participar l’ANC i Òmnium, i representants dels sindicats CCOO, UGT i USOC a les Terres de l'Ebre.

La concentració va finalitzar amb una crida a fer una encartellada massiva en façanes, fanals, principalment de l’avinguda Generalitat, a la qual van respondre desenes de persones. Cartells on es demana votar per ser lliures i el sí a una república catalana. L’ANC i Òmnium Cultural han convocat per al proper diumenge concentracions davant dels ajuntaments dels pobles i ciutats de Catalunya en suport al referèndum. Foto AJUNTAMENT DE TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>