TORTOSA

Més de 300 persones es concentren a Tortosa en suport al govern català i al referèndum


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno / Sílvia Alarcón / Cinta Bonet | TORTOSA

20/09/2017

Més de 300 persones s’han concentrat aquest dimecres al migdia davant de l’edifici de la Generalitat de Tortosa, per donar suport al govern arran de l’operació de la Guàrdia Civil contra els preparatius del referèndum. El cos armat ha realitzat diversos escorcolls en conselleries i altres seus de la Generalitat, en un operatiu en què s’han detingut 14 persones. Entre els detinguts hi ha el secretari general de la Vicepresidència, Josep Maria Jové, però també el rapitenc Lluís Salvadó, secretari d’Hisenda. Ràpidament s’han convocat concentracions en diferents punts de la capital catalana i altres ciutats del país. A Tortosa la convocatòria s’ha fet des de la mateixa Delegació del Govern, i la crida s’ha fet viral a través de les xarxes socials. El delegat de la Generalitat, Xavier Pallarès, ha afirmat que les institucions catalans han estat “atacades”, i ha invocat a la democràcia perquè els catalans puguen votar l’1 d’octubre.

La diputada tortosina de Junts pel Sí, Meritxell Roigé, ha afirmat que el procés català seguirà endavant i que es votarà. També ha manifestat la seua confiança en què hi haurà urnes la presidenta del PDeCAT a les Terres de l’Ebre, Mònica Sales.

L’alcalde d’Amposta també ha participat en la concentració. Adam Tomàs ha expressat la seua perplexitat i indignació pels fets de Barcelona. A la concentració de Tortosa també hi havia altres alcaldes republicans, com els alcaldes del Perelló, l’Aldea o Alcanar. Foto JESÚS TIBAU, a Twitter..



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>