MÓRA D'EBRE

Més de 2.000 llibres i 34 espectacles a la Fira del Llibre Ebrenc i Litterarum


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA D'EBRE

30/05/2019

El director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Ponsatí-Murlà ha inaugurat aquest dijous la 17a edició de la Fira del Llibre Ebrenc i la 12a de Litterarum. La fira se celebra fins al 2 de juny a Móra d’Ebre. La internacionalització de la fira, els més de 2.000 libres que es podran trobar i els 34 espectacles programats fan d’aquesta edició, la primera després de rebre el Premi Nacional de Cultura, la més ambiciosa i extensa per a públic, programadors i artistes. Durant una entrevista al magazín Districte 21, el seu director, Albert Pujol, ha qualificat de “ gran fita” haver aconseguit internacionalitzar la fira.

Pel que fa als espectacles, la poeta Dolors Miquel i el músic Marc Egea, els cantautors valencians Miquel Gil i Pau Alabajos i la cantant Big Mama són alguns dels artistes que hi presenten espectacle. Pujol ha destacat la qualitat i varietat d’espectacles que s’oferiran.

Enguany hi prendran especial protagonisme l'escriptora Teresa Pàmies i el poeta i dramaturg Joan Brossa, dos autors dels quals aquest 2019 se'n celebra el centenari dels seus naixements.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>