TORTOSA

Més de 100 alumnes de batxillerat participen en la I Jornada de Literatura Catalana i Batxillerat a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | TORTOSA

11/04/2018

Un total de 104 alumnes de batxillerat de set centres educatius de les Terres de l'Ebre han participat avui, a la Universitat Rovira i Virgili (URV), a la I Jornada de Literatura Catalana i Batxillerat que s'ha dut a terme a Tortosa. L'acte ha comptat amb la participació de la directora general d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Rosa Artigal, i de la directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, Manolita Cid. També hi ha participat la directora del departament de Filologia Catalana de la URV, Carme Oriol, qui ha obert la jornada, i, com a representant de l'Institut de Ciències de l'Educació de la URV, Josep Bargalló.

La jornada té com a objectiu apropar els alumnes de batxillerat al grau de Filologia Catalana. Per això, s'organitzen activitats poètiques i literàries, atès que suposen un punt de contacte entre estudiants, professionals i autors de la història de la literatura catalana. En aquesta primera edició a Tortosa, hi han participat alumnes dels set següents instituts: Sales i Ferré d'Ulldecona, Sòl-de-Riu d'Alcanar, Els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita, Deltebre de Deltebre, Berenguer IV d'Amposta, Tecnificació d'Amposta i Joaquim Bau de Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>