L'AMPOLLA

Martí Gironell presenta “La força d’un destí” a l’Ampolla


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | L'AMPOLLA

03/04/2018

‘La força d'un destí’ és el llibre de Martí Gironell presentat aquest divendres a l'Ampolla. El Premi Ramon Llull 2018 va combregar un bon grapat de persones que van omplir la llibreria Secrets LaShop per escoltar els secrets del llibre. ‘La força d'un destí’ és una novel·la situada entre els anys 50 i 80. El seu protagonista és l’empresari del vi Ceferino Carrión, qui abandona l'Espanya franquista i prova sort a Hollywood, on aconsegueix el somni americà i passa a convertir-se en Jean Leon.

L'escriptor gironí va explicar d'on va venir la idea per escriure aquesta novel·la que va començar en un dinar amb altres escriptors per parlar sobre adaptacions literàries.

Així, Ceferino Carrión abandona una Barcelona gris i es converteix en un home fet a si mateix durant l'època daurada de Hollywood.

Per escriure el llibre, Gironell va documentar-se amb entrevistes escrites i també preguntant a familiars directes de Jean Leon.

Martí Gironell també reflexiona sobre els personatges secundaris de luxe que apareixen en aquesta novel·la: Paul Newman, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor o els Kennedy, uns personatges que apareixen reflectits a través dels ulls de Jean Leon que els dóna una visió molt més humana.

Gironell també s'ha mostrat sorprès per l'acollida que està tenint el seu nou llibre entre els lectors.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>