MÓRA D'EBRE

Joan Carles Launes i Josep Sánchez Cervelló, premis Sirga d'Or


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailMíriam Gavaldà | MÓRA D'EBRE

20/02/2017

El Teatre Municipal la Llanterna de Móra d'Ebre va acollir aquest divendres l'entrega dels premis Sirga d'Or. Uns premis de caràcter biennal que naixen el 1992 per reconèixer la tasca de persones i entitats envers la comarca. En aquesta edició, la novena, hi ha hagut vuit finalistes.

En la categoria d'entitats el guanyador del Sirga d'Or ha estat el Premi Narrativa Ribera d'Ebre, el certamen més antic de les Terres de l'Ebre. La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera i alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim, ha recollit el premi que ha compartit amb tota la gent que ha format part d'aquest projecte.

La resta de finalistes en la categoria entitat han estat les associacions culturals La Cana de Flix i la Riuada de Móra d'Ebre, així com Vídeo Ascó Televisió.

En la categoria de persones, a causa d'un empat en les votacions, hi ha hagut dos guanyadors. D'una banda, l'historiador Josep Sánchez Cervelló; i de l'altra, el periodista i activista Joan Carles Launes, tots dos premiats per la seva trajectòria. Launes ha agraït el premi a tota la gent que hi ha al darrere i ha recordat els seus inicis professionals.

Per la seva banda, Sánchez Cervelló ha destacat la importància de les històries locals per tenir una millor visió general.

La resta de finalistes en categoria persona han estat el fundador de l'Escola d'Art de Móra la Nova, Josep Casadó; i l'atleta Sònia Franquet.

A l'acte, entre d'altres personalitats, ha assistit el conseller de cultura, Santi Vila, que ha encoratjat els organitzadors del premi, el Consell Comarcal i el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, a continuar amb el mateix esperit per fer créixer encara més el Sirga d'Or i n'ha destacat el seu interès.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>