HORTA DE SANT JOAN

Horta de Sant Joan, distingida com a Vila Florida


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailSílvia Alarcón | HORTA DE SANT JOAN

10/02/2017

Horta de Sant Joan s’ha incorporat al projecte Viles Florides, una iniciativa que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya.

L’alcalde d’Horta de Sant Joan, Joaquim Ferràs, ha explicat que aquesta distinció s’ha aconseguit gràcies a la implicació del consistori però també dels veïns i veïnes.

Ferràs també ha afirmat que aquest distintiu és un atractiu turístic més per al municipi. De fet, visitants i veïns del poble també valoren positivament la distinció de Vila Florida.

El municipi hortolà es converteix en el primer municipi de la Terra Alta en adherir-se a Viles Florides i el vuitè a la província de Tarragona. A tot Catalunya hi ha 92 municipis així com 270 llars i espais públics. Un d’aquests és el carrer dels Canonges de la Seu d’Urgell, que precisament aquesta setmana també ha obtingut el reconeixement.

El projecte Viles Florides està obert a tothom i poden participar municipis, així com qualsevol col·lectiu, empresa o particular amb sensibilitat per la natura i la cura dels espais verds.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>