MORELLA

Expectació per “Les arrels històriques de la comarca dels Ports”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Nord | MORELLA

05/04/2018

«Les arrels històriques de la comarca dels Ports» és el nou llibre de l'escriptor Vicent Royo en el qual es tracta la història de la zona als segles XIII i XIV. La idea té com a base l'estudi de la tesi doctoral de l'escriptor centrada en la investigació de la societat rural en aquelles èpoques.

La sala del Justícia de l'Ajuntament de Morella ha acollit la presentació del llibre de l'escriptor castellonenc Vicent Royo titulat «Les arrels històriques de la Comarca dels Ports». Ho ha fet acompanyat de l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el president de la mancomunitat dels Ports, Toni Ripollés i Ernest Querol, del centre d'estudis dels Ports qui han estat parts fonamentals pel desenvolupament de la publicació.

Amb la sala pràcticament plena l'escriptor Vicent Royo ha presentat el llibre que amplia la informació de la seua tesi doctoral presentada l'any 2015 a la Universitat Jaume I de Castelló.

La localització geogràfica de la comarca dels Ports la convertia en una zona clau tant militar com política i ara amb aquesta publicació s'aporta més visibilització d'aquest territori, tantes vegades oblidat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>