MORELLA

Es publica un còmic sobre el Sexenni de Morella


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Nord | MORELLA

09/08/2018

S'ha publicat el còmic del Sexenni. Ha estat iniciativa de la Generalitat Valenciana i de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i té per objectiu difondre la festa del Sexenni de Morella entre el públic infantil. Este còmic es repartirà també entre les diferents escoles de la província de Castelló.

El còmic del Sexenni ja està al carrer. Consta de 16 pàgines amb textos del morellà Julià Pastor i amb dibuixos de l'il·lustrador Jesús Huguet. Des de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua enguany s'ha escollit el Sexenni per continuar la sèrie de còmics que editen. Julià Pastor ha treballat, durant diversos mesos, el relat que dóna forma al conte.

Jesús Huguet ha hagut de documentar-se en diferents ocasions per tirar endavant les seues vinyetes. Imatges antigues i històries i vivències que li ha explicat Julià Pastor han servit per a definir les il·lustracions.

La Diputació de Castelló també s'ha sumat a la iniciativa i ha signat un conveni de col·laboració amb el que es publicaran 12 còmics més, cadascun d'ells dedicats a tradicions dels pobles de la província.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>