AMPOSTA

Es desaccelera el creixement econòmic a les Terres de l’Ebre, segons la URV


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

03/12/2018

El nombre d’afiliats a la Seguretat Social al conjunt de les Terres de l’Ebre ha crescut per divuitè trimestre consecutiu, amb un augment de l’1,8%. Ara bé, aquest creixement implica una certa desacceleració respecte el trimestre anterior, quan es va registrar un augment del 5,7%. Així ho recull el Butlletí d’Anàlisi de la Conjuntura Local de les Terres de l’Ebre del tercer trimestre de 2018 que s’ha presentat aquest dilluns a Amposta. Quant a sectors, el director de la Càtedra d’Economia Local i Regional de l’Ebre, Juan Antonio Duro, ha explicat que es constata un important creixement a la construcció i a la indústria.

Pel que fa a l’atur, continua disminuint tot i que també a un ritme més lent. Duro ha destacat l’evolució favorable de nous contractes fixes.

Duro ha assenyalat que caldrà analitzar si la desacceleració a les Terres de l’Ebre té un component global i què es pot fer al territori per afavorir el creixement econòmic.

Per municipis, els creixements venen liderats per Amposta, l’Ampolla i Santa Bàrbara.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>