L'ALDEA

Els veïns de l’N-340 acusen el govern de voler ‘privatitzar’ l’AP-7 amb els peatges tous


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | L'ALDEA

16/08/2019

Un any després del tancament llampec a la Delegació del Govern, el moviment veïnal que reclama la gratuïtat total de l’autopista AP-7 ha tornat a acusar el govern català de treballar a favor de les grans empreses i d’oblidar-se dels interessos de la ciutadania. El portaveu veïnal, Llorenç Navarro, ha tornat a fer este divendres una crida a la mobilització, per revertir la situació. De fet, ha insistit a acusar la Generalitat de pressionar per implantar la vinyeta: pagar per circular per autovies i autopistes.

Segons Navarro, el govern de l’Estat busca “privatitzar” l’autopista AP-7, un cop que acabi l’actual concessió. El portaveu veïnal ha fet estes declaracions després que mitjans com El País hagin publicat que el govern espanyol estudia aplicar un minipeatge o “peatges tous” per poder circular per les autovies.

El moviment AP-7 Gratuïta Ja! defensa l’aixecament dels peatges com a solució a l’alta sinistralitat de l’N-340, però també rebutja la possible aplicació de la vinyeta i les rotondes que s’estan construint a la carretera entre l’Hospitalet de l’Infant i les Cases d’Alcanar. En canvi, denuncien que no s’han garantit els accessos des de l’actual autopista als municipis del territori, ni tampoc el tercer carril.

Actualment, el col·lectiu veïnal fa un tall mensual a la carretera. La setmana que ve serà a les Cases d’Alcanar, i durant el setembre, a Amposta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>