ULLDECONA

Els periodistes ebrencs apropen la seua professió a les escoles


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | ULLDECONA

06/03/2018

Explicar la funció social dels mitjans de comunicació i reflexionar-hi és un dels objectius d’aquesta xerrada sobre periodisme que es fa a 70 centres educatius de Catalunya. A les Terres de l’Ebre hi participen més de 200 alumnes de cinc centres entre ells l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona. Amb ‘Premsa a les escoles’ els alumnes s’apropen a la professió de la mà de la periodista Roser Royo que ens ha desvetllat que molts joves s’informen a través de les xarxes socials.

Un dels problemes d’avui en dia amb el periodisme són les ‘fake news’ o notícies falses que de vegades ens trobem a les xarxes socials. Per això aquesta xerrada del Col·legi de Periodistes i de l’Obra Social ‘La Caixa’ ajuda a discernir entre la informació veraç i contrastada d’aquella que és falsa.

Durant la xerrada s’expliquen nocions bàsiques dels periodistes i, en aquest cas, Royo ha pogut valorar la revista que fan els alumnes del centre i donar-los algun consell.

I els alumnes valoren molt positivament que un professional els guiï alhora de fer la revista. Tota una experiència que els ajuda a conèixer de primera mà com és la feina d’un periodista i a la vegada aprendre a consumir la informació que els arriba a diari.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>