TORTOSA

Els estudiants surten al carrer a Tortosa en una nova vaga contra l’Estat i el 155


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

26/10/2017

Els estudiants d’arreu de Catalunya i de les Terres de l’Ebre han sortit aquest dijous al carrer per condemnar els atacs del govern espanyol i en protesta per l’aplicació de l’article 155 en una nova vaga convocada pels sindicats d’estudiants. Segons Ensenyament, el 63% dels estudiants ebrencs han secundat la convocatòria que ha fet el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans. A Tortosa s’han concentrat davant l’Ajuntament, on han llegit un manifest.

La vaga ha estat secundada per la majoria d’estudiants de 3r i 4t d’ESO, batxillerat, cicles formatius i universitats que han explicat les raons que personalment els han portat a manifestar-se.

També hi ha hagut estudiants que finalment han decidit no fer vaga i assistir a les aules, alguns d’ells han declinat fer declaracions per no sentir-se assenyalats. Al Campus de les Terres de l’Ebre de la URV alguns estudiants han anat a classe perquè tenien examen.

El director de l’Institut Joaquim Bau de Tortosa, Joan Serra, ha explicat com viuen les famílies les jornades de vaga i ha assegurat que els alumnes que decideixen fer classe ho poden fer amb normalitat.

Aquesta ha estat la segona vaga des de que ha començat el curs escolar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>