TORTOSA

Els docents ebrencs es concentren a Tortosa en defensa de l’escola catalana


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

26/10/2017

Docents de les Terres de l’Ebre, pares i alumnes es van concentrar dimecres a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa com a mostra de rebuig a les crítiques que l’escola catalana està rebent en els darrers dies des de partits contraris a la independència i des del mateix govern espanyol. Una concentració que es va viure simultàniament a altres capitals de comarca com a Amposta.

‘No ens toqueu l’educació’ va ser el lema d’aquesta nova concentració que respon a les crítiques d’adoctrinament de l’alumnat català o de què se’ls ensenya a odiar Espanya, com va manifestar el diputat i senador del PP, Xavier Garcia Albiol.

Durant la concentració va tenir lloc la lectura d’un manifest en defensa de l’escola catalana. Des del sindicat USTEC-STEs, Pere Mundo, va assegurar que en una hipotètica intervenció de l’ensenyament no reconeixeran com a interlocutors les persones que col·loquin i van cridar a la mobilització.

La concentració va ser convocada pel Marc Unitari de la Comunitat Educativa de Catalunya (MUCE). Des dels sindicats van indicar que és molt probable que aquesta no serà l’última concentració i van assegurar que hauran d’estar mobilitzats.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>