TORTOSA

Els alcaldes de l’Ebre i el Camp se sumen al grup de la Regió del Coneixement


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

21/09/2018

El castell de la Suda de Tortosa va acollir aquest dijous a la tarda una nova sessió de treball del Grup Impulsor de la Regió de Coneixement. Es tractava de la primera reunió després de sumar-s’hi els alcaldes de les capitals de comarca i de les ciutats de més de 20.000 habitants del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. També va ser la primera vegada que hi assistia el secretari general d’Universitats i Recerca de la Generalitat, Xavier Grau. Durant la reunió, el Grup Impulsor ha debatut sobre la governança i la formalització de la Regió del Coneixement, fent incís en la definició del full de ruta a seguir amb el diàleg amb el Govern i amb el Parlament.

En la reunió es van compartir els resultats de l'exercici de prospectiva Catalunya Sud 2040, que va tenir lloc el passat mes de maig a El Vendrell, Alcover i Tortosa, i que tenia com a objectiu eixamplar la base del projecte de Regió del Coneixement a partir del contacte amb els diversos agents socials. En aquesta línia, Grau va destacar que la Regió del Coneixement s’impulsa des del sud però és aplicable a tot el país.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, va afirmar que la voluntat és sumar esforços per generar riquesa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>