BARCELONA

Els Quicos presenten el disc 'Viatge a Buda'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | BARCELONA

22/02/2019

El grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries presenta este divendres a Barcelona el nou disc 'Viatge a Buda'. El concert té lloc al Centre Artesà Tradicionàrius, a partir de les deu de la nit, i les entrades anticipades tenen un preu de 10 euros.

Inspirats en el costumisme de cançons de Josep Bo com Gegant de Ferro i Dies de Festa, els Quicos es capfiquen en fer reviure els temps en què la música era un element festiu en plenitud i en viatjar a l’època dels llegendaris far de Buda i del vaporet Anita.

Així, gràcies a la màgia del cinema, es proposen mostrar al públic com eren els dies de festa al Delta, com navegaven els vells vapors del riu i com il·luminava des de l’illa de Buda el far més alt del món amb un espectacle que combina la cançó tradicional amb el teatre popular i el cinema.

Tradició i modernitat es retroben a l’escenari: cançons de festa, cants de treball, romanços de cec, titelles, ombres xineses, cinema i noves tecnologies que permeten la recreació en 3D d’elements històrics.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>