TORTOSA

Els Miquelets tornen a dedicar un cap setmana a recrear el Setge de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

19/03/2019

Les Avançades de Sant Joan i el riu Ebre tornaran a ser els espais centrals de la recreació del Setge de Tortosa, quan les tropes borbòniques van prendre definitivament la ciutat en uns sagnants episodis de la Guerra de Successió. La recreació anirà a càrrec dels Miquelets de Catalunya i es realitzarà aquest proper cap setmana 23 i 24 de març. El regidor de Turisme, Josep Felip Monclús, ha explicat que es vol destacar el paper que va tenir Tortosa en aquest episodi de la història.

Amics dels Castells i del Nucli Antic torna a participar en els actes de recreació del Setge de Tortosa amb una visita la “Suda oculta” diumenge al matí.

La recreació comptarà amb la participació de 75 recreadors que faran vida als campaments de les Avançades de Sant Joan. La batalla final amb totes les tropes serà diumenge a les 12:30 als fossar de les mateixes avançades.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>