TORTOSA

Els Jocs del Mediterrani, a Canal 21 Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

15/06/2018

Canal 21 Ebre realitzarà una programació especial per als Jocs del Mediterrani que se celebraran a Tarragona entre el 22 de juny i l’1 de juliol. La televisió d’aquí, feta aquí participarà en el projecte conjunt de la Xarxa de Televisions Locals per donar cobertura als 31 esports on competiran 4.000 atletes de 23 països de la ribera del Mediterrani.

El primer acte serà la cerimònia inaugural al renovat estadi del Nàstic, divendres a partir de les 20:30. Durant tota la setmana, Canal 21 Ebre en col·laboració amb la Xarxa, oferirà resums informatius des de Tarragona a través del programa #Som Mediterranis, amb quatre edicions diàries i un especial en prime time amb les millors imatges del dia. Una cobertura en directe on els espectadors també podran ser testimonis d’esports com el triatló, el judo, la gimnàstica rítmica o el tennis en una programació especial que acabarà l’1 de juliol amb la clausura d’uns jocs preparats per a fer història.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>