CALACEIT

El servei porta a porta de Matarranya començarà el 18 de juny


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Nord | CALACEIT

08/06/2018

El 18 de juny es posarà en marxa el nou sistema de recollida de residus porta a porta al Matarranya. En aquesta recta final va tindre lloc ahir la presentació oficial del projecte, que va comptar amb l'assistència del conseller de desenvolupament rural i sostenibilitat aragonès. Des del govern tenen posades moltes esperances en el bon resultat d'aquesta iniciativa de reciclatge i conscienciació.

La sala d'actes de la seu comarcal del Matarranya va acollir la presentació oficial del Porta a Porta. A l'acte van assistir els alcaldes dels municipis on s'implementarà el projecte i també diversos representats institucionals. El govern de l'Aragó dóna suport al projecte i espera que la prova siga un èxit.

Des de l'ens comarcal estan ultimant els darrers detalls, com el repartiment del material de reciclatge entre els usuaris i l'organització de xerrades formatives per aclarir els últims dubtes.

En paral·lel, a Calaceit, es començarà la recollida voluntària de matèria orgànica per als veïns que s'hagen apuntat a separar aquesta fracció de residus.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>