GANDESA

El programa Joves en Pràctiques de la Garantia Juvenil ha donat feina a 10 joves de la Terra Alta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | GANDESA

16/05/2018

El passat divendres 11 de maig va tenir lloc la sessió de tancament del programa Joves en Pràctiques de la Garantia Juvenil al Telecentre del Consell Comarcal de la Terra Alta. El programa, que ha donat una oportunitat laboral mitjançant un contracte remunerat en pràctiques a deu joves a diferents administracions de la comarca durant sis mesos, finalitza el pròxim dia 28 d’aquest mes de maig.

La jornada s’inicià amb una taula participativa amb els joves on es va valorar l’impacte del programa. El desenvolupament d’habilitats i competències, la coneixença del funcionament de l’Administració pública i el suport per part dels tutors i tutores, van ser els principals punts positius exposats pels participants. Com a contrapartida, també van destacar que la durada dels contractes sovint limita l’aplicació de coneixements adquirits i la continuïtat dels projectes.

La segona part de la sessió anava dirigida als tècnics i tècniques que han coordinat el programa als ajuntaments de la comarca que s’hi van acollir. A més de valorar el treball efectuat pels joves en pràctiques, l’impulsor de la Garantia Juvenil al Consell Comarcal de la Terra Alta va exposar els tràmits administratius necessaris per efectuar la fase de tancament del programa.

El Servei d’Ocupació de Catalunya preveu una nova convocatòria del programa per aquest estiu degut a que es tracta d’una de les línies que millor ha funcionat des de la implementació de la Garantia Juvenil a Catalunya.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>