TORTOSA

El ple designarà la candidatura de Tortosa com a Capital Cultural Catalana el 2021


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailAlbert Pascual | TORTOSA

02/03/2018

La proposta per designat la ciutat de Tortosa com a Capital de la Cultura Catalana per al 2021 serà un dels punts a tractar en el pròxim ple municipal a la ciutat que se celebrarà el pròxim dilluns.

Una capitalitat cultural que l’alcaldessa Meritxell Roigé portarà de la mà de tots els grups polítics i que suposaria la celebració d’importants actes culturals al llarg de l’any designat, així com la inversió en nous equipaments en un nou impuls per a la ciutat.

Per a Roigé, la capitalitat de la Cultura Catalana no és un projecte de govern sinó que implica a tots els partits i també a les entitats culturals de la ciutat.

Al ple de març també es recolliran diferents mocions en suport de la vaga feminista del 8 de març i per la defensa del model educatiu català com a temes generals, i en clau local la CUP proposarà el mercat de pagesos, una iniciativa que sempre ha tingut les reticències dels paradistes del mercat.

A banda, es portarà a aprovació les bases reguladores de les subvencions municipals per al foment de la millora d’edificis del centre històric de la ciutat.

En aquest sentit, Roigé també ha explicat que les bases de subvenció per a renovar les façanes de les cases de la Plaça Espanya ja tenen la llicència i en uns dies començaran els treballs per pintar-les.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>