CALACEIT

El cineasta Carlos Saura presenta Fotosaurios a Calaceit


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Nord | CALACEIT

26/06/2018

El passat divendres, el reputat cineasta Carlos Saura es va acostar fins a Calaceit, al Matarranya, per inaugurar l’exposició Fotosaurios. La mostra, basada en fotografia intervinguda, s'ha exposat en dos espais simultàniament: el Museu Juan Cabré i l'espai cultural Arts i Més. Es tracta d'una cuidada selecció de més de 40 obres que inclou diferents sèries temàtiques.

Fotosaurios és una imaginativa fusió de fotografia i pintura, on Carlos Saura plasma a través de diverses tècniques mixtes la seua visió particular de la realitat. Els quadres estan dividits en diferents temàtiques que inclouen l'autoretrat, els paisatges, les dones i, fins i tot, les pintures de Goya o Velázquez.

Tot i que la faceta per la qual és més conegut Calos Saura és la de director de cinema, els seus inicis estan lligats a la fotografia, una disciplina que no ha abandonat mai.

L'exposició es podrà visitar en dos espais de Calaceit, a Arts i Més i al museu Juan Cabré durant tot l'estiu.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>