TORTOSA

El PSC presenta una llei de Protecció d'Oliveres monumentals


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

06/07/2018

La protecció de les Oliveres Monumentals arriba al Parlament de Catalunya. El PSC ha presentat este divendres a Tortosa les línies generals de la Proposició de Llei sobre la protecció d'estos arbres molt presents a les Terres de l'Ebre.

El diputat al Parlament del PSC i portaveu de la Comissió de Territori, Jordi Terrades, ha dit que amb esta proposta els socialistes intentaran posar remei al problema de l'espoli i donar la importància que es mereixen estos arbres.

La proposta de Llei recordarà a la que ja existeix al País Valencià des de fa més d'una dècada i que és reclamada per diferents municipis del territori. Unes oliveres que per als socialistes són part del patrimoni local i han de servir per a impulsar econòmicament el territori.

En esta llei es proposa la creació d'una comissió tècnica amb experts de diferents Departaments de la Generalitat per a catalogar les oliveres i serien els Agents Rurals els encarregats de fer el control.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>