VALL-DE-ROURES

El Matarranya torna a apostar per la recollida “porta a porta”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Nord / A.P. | VALL-DE-ROURES

01/03/2018

La gestió "Porta a porta" de la brossa al Matarranya està cada vegada més a prop. El Consorci de l'Agrupació 7 d'Alcanyís ha arribat a un acord amb la Comarca i els ha cedit 1.450 contenidors de matèria orgànica que es repartiran entre els usuaris del servei. Segons les previsions, a finals d'abril podria començar la prova pilot a 4 pobles de la zona.

Pena-roja de Tastavins, Fondespatla, Mont-roig i Torredarques són els pobles escollits per a la prova pilot de recollida d'escombraries "Porta a porta". Amb l'arribada dels 1.450 contenidors del Consorci 7 d'Alcanyís s'ha donat una bona espenta a aquest projecte que ha engegat la Comarca del Matarranya.

Per posar en marxa el projecte hi ha molts factors a tenir en compte. Actualment s'estan adequant zones d'emergència en cada poble, perquè es puga dipositar allí els residus en cas d'urgència. També s'està a l'espera de l'arribada del nou camió de recollida.

Les reunions informatives i de sensibilització amb els veïns seran l'element clau per a què aquesta prova pilot tinga resultats positius.

A les Terres de l'Ebre, pobles com Miravet o Benifallet han recuperat el servei de recollida "Porta a Porta". En el cas de Miravet, aquest sistema l'ha situat al capdamunt dels municipis que més reciclen a l'Ebre, prop d'un 65% l'any 2016.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>