TORTOSA

El Congrés Internacional de la Batalla de l’Ebre ja té més de 70 inscrits


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

21/09/2018

El comitè organitzador ha decidit ampliar el període d’inscripcions per al Congrés Internacional de la Batalla de l’Ebre, que es farà a l’auditori de Tortosa del 28 al 30 de setembre, i del 5 al 7 d’octubre. Fins ara, ja hi ha una setantena d’inscrits, però l’organització ha ampliat la data d’inscripció perquè havien rebut moltes sol·licituds d’última hora. Així ho ha explicat este divendres l’historiador Roc Salvadó, membre del comitè organitzador i del comitè científic del congrés.

L’objectiu del congrés, amb dotze ponències, una taula rodona i més de 30 comunicacions, és actualitzar i millorar el coneixement sobre la Batalla de l’Ebre i el seu context històric i social, enguany que es commemoren 80 anys de la batalla més cruenta de la Guerra Civil espanyola. També difondre el tema entre les noves generacions; donar a conèixer nous aspectes d’investigació històrica, i divulgar el patrimoni històric del territori al voltant de la Batalla de l’Ebre.

El congrés començarà el proper divendres amb el recital ‘Ebre, poemes contra l’oblit’, i també amb la inauguració de l’exposició ‘La Batalla de l’Ebre, del plànol i la imatge’. De fet, l’organització ha previst una sèrie d’activitats paral·leles obertes al conjunt de la ciutadania, com ara teatre, visites guiades o la recreació d’un hospital de sang de la Guerra Civil al mercat de Tortosa, el dissabte 29 de setembre.

Les inscripcions al Congrés de la Batalla de l’Ebre es poden fer a través del web batalladelebre.cat. De la mateixa manera, l’organització també ofereix la possibilitat d’assistir a alguna de les ponències o activitat, de manera puntual, amb una acreditació especial.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>